Yndegården AB

Blekinge län

Information

556680-4489 är organisationsnummer för verksamheten Yndegården AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yndegården AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Yndegården AB finns i.

Yndegården AB har varit registrerat sedan 2005-05-11 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Yndegården AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Yndegården AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Yndegården AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Yndegården AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-19811 eller genom brev på följande adress:
Ynde Byv. 22, 294 92, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva vandrarhems-, kurs-, café-, restaurang-, turistrese- och städverksamhet, bokföringstjänster, försäljning av ekologiska grönsaker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Yndegården AB och det är Roth, Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandquist, Bo Oskar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,