Marine Maintenance Sweden AB

Blekinge län

Information

Marine Maintenance Sweden AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Marine Maintenance Sweden AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Marine Maintenance Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Marine Maintenance Sweden AB har haft sedan 2005-05-12. Marine Maintenance Sweden AB har funnits sedan och 2005-08-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Marine Maintenance Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Talmansv. 3, 294 95, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-8236150.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Marine Maintenance Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Marine Maintenance Sweden AB har idag 556679-0746 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Marine Maintenance Sweden AB

Bolaget ska bedriva vinterförvaring av fritidsbåtar, husvagnar och husbilar samt fullservice av fritidsbåtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Marine Maintenance Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kurt Johnny Vilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gadd Johansson, Maria Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl-Johan Gustav som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .