Krima Turism AB

Blekinge län

Information

Krima Turism AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Krima Turism AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Krima Turism AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-06-09.

Krima Turism AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2005-03-16. Men sedan 2005-06-09 så har Krima Turism AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Midgårdsv. 107, 294 95, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Krima Turism AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52075.

Sölvesborg arbetar för att företag som Krima Turism AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Krima Turism AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva camping- och turistverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Krima Turism AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Krima Turism AB och det är följande personer, Kennryd, Per Krister som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kennryd, Margreth Ingrid Helena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Krima Turism AB är 556678-2123.