Kran & Transport i Blekinge AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Kran & Transport i Blekinge AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Kran & Transport i Blekinge AB är ett av dem. Statusen för Kran & Transport i Blekinge AB är att Bolaget är aktivt.

Kran & Transport i Blekinge AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-18. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Kran & Transport i Blekinge AB ska trivas.

Kran & Transport i Blekinge AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kran- och transporttjänster och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kran & Transport i Blekinge AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Kran & Transport i Blekinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Kran & Transport i Blekinge AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5155345.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kran & Transport i Blekinge AB är Johansson, Erik Johan Tobias som är född 1979 och har titeln VD, Johansson, Erik Johan Tobias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Marita Elinor som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nordström, Johan Bengt Oscar som är född 1971 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Kran & Transport i Blekinge AB har 556674-8728 som sitt organisationsnummer.