MP Cargo AB

Blekinge län

Information

MP Cargo AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där MP Cargo AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. MP Cargo AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket MP Cargo AB har haft sedan 2005-02-03. MP Cargo AB har funnits sedan och 2005-02-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MP Cargo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lörbyv. 353, 294 94, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9763033.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MP Cargo AB Privat, ej börsnoterat.

MP Cargo AB har idag 556672-6120 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för MP Cargo AB

Bolaget skall bedriva åkeri samt avsyning företrädesvis av fordonskomponenter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I MP Cargo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Ken Richard Marco som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stedt, Kjell Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Jessica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .