Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB har haft sedan 2005-05-12. Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB har funnits sedan och 2005-05-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kaninstigen 1, 294 38, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-41247.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat.

Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB har idag 556670-7500 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB

Bolaget ska bedriva restaurering av k-märkta byggnader, dekorationsmåleri, byggnadsmåleri och därmed förenlig verksamhet.

I Restaurering & Dekorationsmåleri i Sölvesborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Håkansson, Lars-Henrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Payva, Marisa som är född 1974 och har titeln Suppleant, Krpuljevic, Selver som är född 1973 och har titeln Revisor, Äng, Per Anders som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.