Förvaltningsbolaget Söderplinten AB

Blekinge län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förvaltningsbolaget Söderplinten AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Förvaltningsbolaget Söderplinten AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2004-11-11 så skapades Förvaltningsbolaget Söderplinten AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556670-7161 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Förvaltningsbolaget Söderplinten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Förvaltningsbolaget Söderplinten AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förvaltningsbolaget Söderplinten AB är Ekstrand, Ulf Axel som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bonli, Tomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bonli, Christina Karin Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ohlsson, Johan Anders-Petter som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .