NecoDigital AB

Blekinge län

Information

NecoDigital AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I NecoDigital AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Hans Jörgen Tony som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sirpa Helena som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med NecoDigital AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå NecoDigital AB på telefon 0456-19959.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av datorer och elektronisk utrustning, såsom digitalmottagare, radio-, TV- och stereoapparater, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är NecoDigital AB av bolagstypen Aktiebolag.

NecoDigital AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

NecoDigital AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-09 och NecoDigital AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NecoDigital AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

NecoDigital AB har 556670-6676 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.