Party Teamet i Blekinge AB

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Party Teamet i Blekinge AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Party Teamet i Blekinge AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Party Teamet i Blekinge AB är momsregistrerat sedan2004-11-06 och har organisationsnummer 556669-2934.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-57234 alternativt besöka eller skicka post till Party Teamet i Blekinge AB på följande adress Klövastensv. 10, 294 95, Sölvesborg.

Party Teamet i Blekinge AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-06.

I Party Teamet i Blekinge AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olofsson, Nils-Göran Krister som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utöva discjokeyverksamhet, förmedling av underhållning, försäljning och uthyrning av ljud- och ljusanläggningar samt försäljning av diverse festartiklar.