DQE Sweden AB

Blekinge län

Information

DQE Sweden AB är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som DQE Sweden AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DQE Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-10-28.

DQE Sweden AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2004-09-28. Men sedan 2004-11-06 så har DQE Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fritidsv. 5, 294 72, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DQE Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5212802.

Sölvesborg arbetar för att bolag som DQE Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DQE Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom kvalité- och miljösystem för företag och organisationer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DQE Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DQE Sweden AB och det är följande personer, Danielsson, Nils-Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Maj Irene Vivianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för DQE Sweden AB är 556667-1110.