Sölvesborgs Consultinghälsa AB

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Sölvesborgs Consultinghälsa AB. Det finns flera verksamheter som liknar Sölvesborgs Consultinghälsa AB i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2004-05-19 så har Sölvesborgs Consultinghälsa AB varit registrerat. Idag är Sölvesborgs Consultinghälsa AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs Consultinghälsa AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Köpmansg. 3, 294 31, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Sölvesborgs Consultinghälsa AB så kan ni göra det på 0456-19190.

Bolaget ska bedriva tjänster inom behandling och utbildning med inriktning mot drogberoende och psykosociala problem, förvaltning av fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mårtensson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln VD, Mårtensson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Olof Andreas som är född 1984 och har titeln Suppleant, Andersson, Rolf Hans Christian som är född 1946 och har titeln Revisor, Ekonomkonsulter i Markaryd AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Sölvesborgs Consultinghälsa AB har 556662-4457 som sitt organisationsnummer.