USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB är ett av dem. Statusen för USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB är att Bolaget är aktivt.

USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-05-04. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB ska trivas.

USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och import av bilar och bildelar, reparationer av bilar, handel med nya och begagnade karosseri- delar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10.

Idag är USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-54377.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB är Rosander, Ulf Lennart Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Boldur, Ioan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

USA Bildelar i Sösdala & Sölvesborg AB har 556661-9184 som sitt organisationsnummer.