CH Ling AB

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns CH Ling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. CH Ling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

CH Ling AB är momsregistrerat sedan2004-08-09 och har organisationsnummer 556660-6959.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0456-19370 alternativt besöka eller skicka post till CH Ling AB på följande adress St. Tvärg. 3, 294 33, Sölvesborg.

CH Ling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-06-17.

I CH Ling AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Ling, Alicja som är född 1952 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet vara konsultering i energi- och managementfrågor, köp, försäljning och förvaltning av fast egendom, köp, försäljning och förvaltning av aktier, premie- obligationer och andra liknande värdepapper, import, export och försäljning av energirelaterade produkter samt med ovan förenlig verksamhet.