Hannetorp Gård AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Hannetorp Gård AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Hannetorp Gård AB är ett av dem. Statusen för Hannetorp Gård AB är att Bolaget är aktivt.

Hannetorp Gård AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-15. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Hannetorp Gård AB ska trivas.

Hannetorp Gård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva djuruppfödning, handel med värdepapper, förvaltning av fastigheter, arrendera skogs- och jordbruksfastigheter, försäljning av skogs- och jordbruksprodukter, tävlingsverksamhet med hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hannetorp Gård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27.

Idag är Hannetorp Gård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Hannetorp Gård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8710678.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hannetorp Gård AB är Hellberg, Orvar Sven-Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Gudrun Sabina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Hannetorp Gård AB har 556659-9105 som sitt organisationsnummer.