Comremech F.H.B. AB

Blekinge län

Information

Comremech F.H.B. AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Comremech F.H.B. AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Comremech F.H.B. AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-06-17.

Comremech F.H.B. AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2004-03-29. Men sedan 2004-06-17 så har Comremech F.H.B. AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Metallv. 22, 294 71, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Comremech F.H.B. AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9211392.

Sölvesborg arbetar för att företag som Comremech F.H.B. AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Comremech F.H.B. AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster inom data- och telekommunikation, redovisningstjänster, byggnads- och smidesarbeten, handel med värdepapper, förvaltning och uthyrning av fastgheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Comremech F.H.B. AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Comremech F.H.B. AB och det är följande personer, Ingmarsson Persson, Heidi Catharina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Gunnar Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Comremech F.H.B. AB är 556658-5484.