Ekonomitjänst i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Ekonomitjänst i Sölvesborg AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekonomitjänst i Sölvesborg AB är ett av dem. Statusen för Ekonomitjänst i Sölvesborg AB är att Bolaget är aktivt.

Ekonomitjänst i Sölvesborg AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-09. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekonomitjänst i Sölvesborg AB ska trivas.

Ekonomitjänst i Sölvesborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-15. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet, fastighets- och värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomitjänst i Sölvesborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-15.

Idag är Ekonomitjänst i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Ekonomitjänst i Sölvesborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6336228.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ekonomitjänst i Sölvesborg AB är Tidstrand Jacobsson, I Birgit A-M som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Tidstrand, Lena Pernilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Meggerle Stolt, Lone Henner som är född 1944 och har titeln Revisor, .

Ekonomitjänst i Sölvesborg AB har 556657-2938 som sitt organisationsnummer.