Ilnicki Café AB

Blekinge län

Information

556656-2038 är organisationsnummer för verksamheten Ilnicki Café AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ilnicki Café AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Ilnicki Café AB finns i.

Ilnicki Café AB har varit registrerat sedan 2004-02-18 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ilnicki Café AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-06.

Ilnicki Café AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ilnicki Café AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ilnicki Café AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Spelmansg. 36, 371 49, Karlskrona

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och handel med restaurangutrustning ävensom idka dämed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ilnicki Café AB och det är Nilsson, Anna Veronica som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ilnicki, Sebastian som är född 1978 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,