Truck Team i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Truck Team i Sölvesborg AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Truck Team i Sölvesborg AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Truck Team i Sölvesborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Truck Team i Sölvesborg AB har haft sedan 2004-02-26. Truck Team i Sölvesborg AB har funnits sedan och 2004-03-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Truck Team i Sölvesborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Truckv. 6 A, 294 76, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-31280.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Truck Team i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat.

Truck Team i Sölvesborg AB har idag 556655-9703 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Truck Team i Sölvesborg AB

Bolaget ska bedriva service, renovering samt försäljning av truckar samt idka därmed förenliga verksamheter.

I Truck Team i Sölvesborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Mattias Fredrik K som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell-Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Svensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln Revisor, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .