Bergs Autolack AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva lackeringsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergs Autolack AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Bergs Autolack AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2004-01-26 så skapades Bergs Autolack AB och bolaget är har F-skattsedel Bergs Autolack AB har haft det sedan 2004-04-09.

Bergs Autolack AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-09

556654-7112 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Bergs Autolack AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Bergs Autolack AB så går det att nå dem via telefon på 0456-14830 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergs Autolack AB är Berg, Mikael Ulf Stefan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Björn Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Kent Urgan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor.