Yxnavik Förvaltnings AB

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Yxnavik Förvaltnings AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Yxnavik Förvaltnings AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Yxnavik Förvaltnings AB är momsregistrerat sedan2004-11-11 och har organisationsnummer 556654-6981.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Yxnavik Förvaltnings AB på följande adress M , 294 94, Sölvesborg.

Yxnavik Förvaltnings AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-11.

I Yxnavik Förvaltnings AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ivarsson, Ulf Thomas som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ivarsson, Ulf Stefan som är född 1967 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall med kapital och företagskompetens ägna sig åt köp och förvaltning och, eller investeringar i olika intressebolag, samt därjämte bedriva handel med aktier och värdepapper. Verksamheten skall dock ej vara av sådant slag som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet.