Aeternum Vale Gadus Morhua AB

Blekinge län

Information

556654-6957 är organisationsnummer för företaget Aeternum Vale Gadus Morhua AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aeternum Vale Gadus Morhua AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Aeternum Vale Gadus Morhua AB finns i.

Aeternum Vale Gadus Morhua AB har varit registrerat sedan 2004-01-26 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aeternum Vale Gadus Morhua AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aeternum Vale Gadus Morhua AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aeternum Vale Gadus Morhua AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aeternum Vale Gadus Morhua AB så kan ni göra det på telefon genom 040-9295462 eller genom brev på följande adress:
HAGTORNSVÄGEN 17, 294 74, Sölvesborg

Aktiebolaget skall bedriva förvatning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aeternum Vale Gadus Morhua AB och det är Bengtsson, Benn-Evert Kenneth som är född 1945 och har titeln VD, Bengtsson, Benn-Evert Kenneth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Evy Anna-Karin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor