Bild Vision i Karlskrona AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva reklambyrå, handel med fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bild Vision i Karlskrona AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Bild Vision i Karlskrona AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2004-01-22 så skapades Bild Vision i Karlskrona AB och bolaget är har F-skattsedel Bild Vision i Karlskrona AB har haft det sedan 2004-02-26.

Bild Vision i Karlskrona AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-26

556654-1354 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Bild Vision i Karlskrona AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Bild Vision i Karlskrona AB så går det att nå dem via telefon på 0456-18730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bild Vision i Karlskrona AB är Nerö, Per Alexander som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Albinsson, Per Ola Jonas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .