Stührenberg Förvaltning Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Stührenberg Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Stührenberg Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stührenberg Förvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stührenberg Förvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-09. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Stührenberg Förvaltning Aktiebolag ska trivas.

Stührenberg Förvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagt ska bedriva försäljning av bildelar samt reparationer av motorfordon, handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stührenberg Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15.

Idag är Stührenberg Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Stührenberg Förvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-10940.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stührenberg Förvaltning Aktiebolag är .

Stührenberg Förvaltning Aktiebolag har 556653-6313 som sitt organisationsnummer.