Folkesson Fastigheter AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Folkesson Fastigheter AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Folkesson Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Folkesson Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Folkesson Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-16. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Folkesson Fastigheter AB ska trivas.

Folkesson Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Folkesson Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Folkesson Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Folkesson Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-12390.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Folkesson Fastigheter AB är Folkesson, Mats Folke Staffan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Gunnel Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Tillström, Per Olof som är född 1975 och har titeln Revisor, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Folkesson Fastigheter AB har 556652-8443 som sitt organisationsnummer.