Ysane Åkeri AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Ysane Åkeri AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ysane Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Ysane Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Ysane Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-11-20. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ysane Åkeri AB ska trivas.

Ysane Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ysane Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29.

Idag är Ysane Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Ysane Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-12185.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ysane Åkeri AB är Nilsson, Tord Arne som är född 1944 och har titeln VD, Nilsson, Jan Anders Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Peter Ola Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Tord Arne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Ysane Åkeri AB har 556651-7453 som sitt organisationsnummer.