Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat.

Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB har idag 556648-6501 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av ställningssystem, företrädesvis för byggnads-, kraft- och processindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hightech Scaffold Process Sölvesborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Jan-Anders Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, .