REMO Shipping AB

Blekinge län

Information

REMO Shipping AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I REMO Shipping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elffors, John Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christensson, Jan Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Stig Oskar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Harrysson, Roy Harry som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Harrysson, Åke Molander som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Rittstam, Jan-Erik Tonnie som är född 1944 och har titeln SuppleantEdvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med REMO Shipping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå REMO Shipping AB på telefon 0456-10767.

Bolaget ska bedriva rederiverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är REMO Shipping AB av bolagstypen Aktiebolag.

REMO Shipping AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

REMO Shipping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-16 och REMO Shipping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för REMO Shipping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

REMO Shipping AB har 556648-6444 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.