Special-Entreprenad i Syd AB

Blekinge län

Information

556645-9136 är organisationsnummer för verksamheten Special-Entreprenad i Syd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Special-Entreprenad i Syd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Special-Entreprenad i Syd AB finns i.

Special-Entreprenad i Syd AB har varit registrerat sedan 2003-06-27 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Special-Entreprenad i Syd AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Special-Entreprenad i Syd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Special-Entreprenad i Syd AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Special-Entreprenad i Syd AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-32060 eller genom brev på följande adress:
Havrev. 4, 294 76, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva bygg- och markentreprenadverksamhet, fastighetsförvaltning, åkeriverksamhet, import, export, uthyrning och försäljning av maskiner och utrustning såsom maskiner till bygg- och markentreprenadverksamhet, fordon, maskiner avsedda för bearbetning och produktion inom verkstadsindustrin, verktyg, containers, båtar samt finansiell verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bank och kreditaktiebolag, beriva handel med i branschen förekommande material, såsom byggnadsmaterial, färg, metaller, stenprodukter i både förädlat och oförädlat skick och förnödenheter såsom kläder, jakt- och fiskeutrustning, fångstred- skap, oljor, drivmedel, vidareförsäljning av dylika produkter till företag och konsument, både via postorderverksamhet och via direktförsäljning, vara arrangör av resor, både inom och utom landet, bedriva renhållningsverksamhet samt återvinning av olika sorters avfall samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Special-Entreprenad i Syd AB och det är Hansson, Ola Patrik som är född 1969 och har titeln VD, Hansson, Ola Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Per Tomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ödman, Ulf Åke Sigvard som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor