JKF i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

JKF i Sölvesborg AB är ett bolag som finns i Sölvesborg. I JKF i Sölvesborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kärnerup, Pär Axel Jimmy som är född 1972 och har titeln VD, Kärnerup, Pär Axel Jimmy som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kärnerup, Marie Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med JKF i Sölvesborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå JKF i Sölvesborg AB på telefon 070-9202027.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, idka handel med aktier och värdepapper, installation och försäljning av pelletsanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är JKF i Sölvesborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

JKF i Sölvesborg AB är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

JKF i Sölvesborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-30 och JKF i Sölvesborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-08-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JKF i Sölvesborg AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

JKF i Sölvesborg AB har 556644-4278 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.