Hälleviks Matbutik AB

Blekinge län

Information

Hälleviks Matbutik AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Hälleviks Matbutik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Robertsson, Nils Gunnar Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Pär Thomas Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hälleviks Matbutik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hälleviks Matbutik AB på telefon 0456-51411.

Bolaget skall bedriva livsmedelshandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hälleviks Matbutik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hälleviks Matbutik AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hälleviks Matbutik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och Hälleviks Matbutik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälleviks Matbutik AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hälleviks Matbutik AB har 556643-6969 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.