Blekinge Skorp AB

Blekinge län

Information

556641-9718 är organisationsnummer för bolaget Blekinge Skorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blekinge Skorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Blekinge Skorp AB finns i.

Blekinge Skorp AB har varit registrerat sedan 2003-03-13 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blekinge Skorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-08.

Blekinge Skorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Blekinge Skorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Järvmarker, Hans Tommy Vilhelm -Larsson Sigvant, Pia Ann Louise -Larsson, Lars Birger i förening med -Sigvant, Håkan Firman tecknas av -Larsson Sigvant, Pia Ann Louise i förening med en av -Järvmarker, Hans Tommy Vilhelm -Larsson, Lars Birger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Blekinge Skorp AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-10013 eller genom brev på följande adress:
Skorpv. 2, 294 39, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av brödprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blekinge Skorp AB och det är Sigvant, Håkan som är född 1951 och har titeln VD, Sigvant, Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Järvmarker, Hans Tommy Vilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Sigvant, Pia Ann Louise som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Birger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln RevisorJönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,