Reklamgrossisten i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Reklamgrossisten i Sölvesborg AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Reklamgrossisten i Sölvesborg AB är ett av dem. Statusen för Reklamgrossisten i Sölvesborg AB är att Bolaget är aktivt.

Reklamgrossisten i Sölvesborg AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Reklamgrossisten i Sölvesborg AB ska trivas.

Reklamgrossisten i Sölvesborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reklambyrå, försäljning och tillverkning av reklam- och profilprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Reklamgrossisten i Sölvesborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-13.

Idag är Reklamgrossisten i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Reklamgrossisten i Sölvesborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-78910.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Reklamgrossisten i Sölvesborg AB är Sturesson, Cecilia Margareta som är född 1964 och har titeln VD, Sturesson, Cecilia Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Bo Olof Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfquist, Sven Magnus Christian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantRåd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, RÅD & DÅD A LA KJELL WINBERG som är född och har titeln Revisor, .

Reklamgrossisten i Sölvesborg AB har 556638-5562 som sitt organisationsnummer.