Sweden Rock Magazine AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva tidningsutgivning, förlagsverksamhet, mindre försäljning av textilvaror, redaktionellt och fotografiskt arbete i samband med tidningsutgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sweden Rock Magazine AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Sweden Rock Magazine AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2002-12-16 så skapades Sweden Rock Magazine AB och verksamheten är har F-skattsedel Sweden Rock Magazine AB har haft det sedan 2003-08-04.

Sweden Rock Magazine AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556637-7684 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Sweden Rock Magazine AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Sweden Rock Magazine AB så går det att nå dem via telefon på 0456-31719 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sweden Rock Magazine AB är Forsman, Martin Gunnar Alfons som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Väänänen, Thomas Sakari som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Frostenäs, Mark som är född 1977 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln RevisorBDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .