Sölvesborgs Trading AB

Blekinge län

Information

556637-7585 är organisationsnummer för företaget Sölvesborgs Trading AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sölvesborgs Trading AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sölvesborgs Trading AB finns i.

Sölvesborgs Trading AB har varit registrerat sedan 2002-12-17 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sölvesborgs Trading AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-22.

Sölvesborgs Trading AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sölvesborgs Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgs Trading AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-49000 eller genom brev på följande adress:
Segerv. 2, 295 38, Bromölla

Bolaget skall bedriva återvinning av och handel med metaller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sölvesborgs Trading AB och det är Karlsson, Ulf Elvin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, John Torbjörn som är född 1976 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ulf Niklas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,