South West Consulting Int. AB

Blekinge län

Information

South West Consulting Int. AB är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som South West Consulting Int. AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

South West Consulting Int. AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-18.

South West Consulting Int. AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2002-11-08. Men sedan 2003-01-18 så har South West Consulting Int. AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Furumov. 95, 294 76, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på South West Consulting Int. AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-31213.

Sölvesborg arbetar för att företag som South West Consulting Int. AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för South West Consulting Int. AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva installation och service på lossningsutrustningar för fartyg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för South West Consulting Int. AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till South West Consulting Int. AB och det är följande personer, Eliasson, Lars Krister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kristina Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för South West Consulting Int. AB är 556635-5193.