FREMAB Bygg & Konsult AB

Blekinge län

Information

556635-5060 är organisationsnummer för företaget FREMAB Bygg & Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FREMAB Bygg & Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som FREMAB Bygg & Konsult AB finns i.

FREMAB Bygg & Konsult AB har varit registrerat sedan 2002-11-08 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för FREMAB Bygg & Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

FREMAB Bygg & Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FREMAB Bygg & Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Johan Fredrik -Hansson, Martin Olof

Vill ni komma i kontakt med FREMAB Bygg & Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8550359 eller genom brev på följande adress:
M , 294 94, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt konsultverksamhet inom byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FREMAB Bygg & Konsult AB och det är Hansson, Martin Olof som är född 1967 och har titeln VD, Hansson, Martin Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlkvist, Carl Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Johan Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Bengt Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln RevisorRedovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,