Norje Sambruk AB

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Norje Sambruk AB. Det finns flera verksamheter som liknar Norje Sambruk AB i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Norje Sambruk AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-01 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 2002-10-16 så har Norje Sambruk AB varit registrerat och sedan 2007-02-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Norje Sambruk AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Norje Sambruk AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ysanev. 486, 294 92, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Norje Sambruk AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva animalieproduktion och jordbruk, handel med foder och spannmål samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rosenlund, Bengt Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenlund, Johan Patrik Torsten som är född 1982 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Norje Sambruk AB har 556633-8173 som sitt organisationsnummer.