Österbergs Motor AB

Blekinge län

Information

Österbergs Motor AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Österbergs Motor AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Österbergs Motor AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Österbergs Motor AB har haft sedan 2003-01-30. Österbergs Motor AB har funnits sedan och 2003-01-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Österbergs Motor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sockenv. 3, 294 71, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-50048.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Österbergs Motor AB Privat, ej börsnoterat.

Österbergs Motor AB har idag 556632-6947 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Österbergs Motor AB

Bolaget skall bedriva bilverkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Österbergs Motor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österberg, Nils som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Karin Ann-Christin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .