Strömgren & Jeppsson Aktiebolag

Blekinge län

Information

Strömgren & Jeppsson Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Strömgren & Jeppsson Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strömgren & Jeppsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Strömgren & Jeppsson Aktiebolag har haft sedan 2008-04-24. Strömgren & Jeppsson Aktiebolag har funnits sedan och 2002-09-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Strömgren & Jeppsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norje Havsbad 1037, 294 76, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4135066.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Strömgren & Jeppsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Strömgren & Jeppsson Aktiebolag har idag 556630-8671 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jeppsson, Hans Torsten -Strömgren, Gunilla är den som för stunden ansvarar för Strömgren & Jeppsson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultationer inom företagsutveckling och fastighetsförvaltning samt bedriva handel med presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Strömgren & Jeppsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jeppsson, Hans Torsten som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strömgren, Gunilla som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Hans Martin som är född 1982 och har titeln Suppleant, Strömgren, Michael Erik Mattias som är född 1981 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor.