Hanö Management & Kultur AB

Blekinge län

Information

Bolaget skall försälja tjänster inom organisations-, ledarskaps- och kultursektorn och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hanö Management & Kultur AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Hanö Management & Kultur AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 2002-07-01 så skapades Hanö Management & Kultur AB och bolaget är har F-skattsedel Hanö Management & Kultur AB har haft det sedan 2002-08-05.

Hanö Management & Kultur AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-12-11

556629-9201 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Hanö Management & Kultur AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Hanö Management & Kultur AB så går det att nå dem via telefon på 0456-53032 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hanö Management & Kultur AB är Abrahamsson, Bengt Åke som är född 1937 och har titeln VD, Abrahamsson, Bengt Åke som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Gertrud Ann-Charlotte som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Jon Aarum som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jorlin, Mats-Olov som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.