Rydbergs Måleri AB

Blekinge län

Information

Rydbergs Måleri AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I Rydbergs Måleri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydberg, Per Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Kerstin Lillemor som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rydbergs Måleri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rydbergs Måleri AB på telefon 0456-13181.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rydbergs Måleri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rydbergs Måleri AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rydbergs Måleri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och Rydbergs Måleri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rydbergs Måleri AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Rydberg, Kerstin Lillemor -Rydberg, Per Fredrik

Rydbergs Måleri AB har 556628-1506 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.