PEMU AB

Blekinge län

Information

556626-3165 är organisationsnummer för bolaget PEMU AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PEMU AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som PEMU AB finns i.

PEMU AB har varit registrerat sedan 2002-04-05 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för PEMU AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

PEMU AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PEMU AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med PEMU AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-18686 eller genom brev på följande adress:
Tunnbyg. 2 A, 295 31, Bromölla

Bolaget skall bedriva försäljning av dagligvaror samt spelverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PEMU AB och det är Sandberg, Erik Harald som är född 1973 och har titeln VD, Sandberg, Erik Harald som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Pär Thomas Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor,