Nordic Wave i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

Nordic Wave i Sölvesborg AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Nordic Wave i Sölvesborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Birgitta Ann-Charlott som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Kjell Henning Tommy som är född 1948 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordic Wave i Sölvesborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nordic Wave i Sölvesborg AB på telefon 0456-56100.

Bolaget skall driva produktion och handel med fiskprodukter genom dotterbolag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordic Wave i Sölvesborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nordic Wave i Sölvesborg AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nordic Wave i Sölvesborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Nordic Wave i Sölvesborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordic Wave i Sölvesborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nordic Wave i Sölvesborg AB har 556625-7837 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.