Falkviks Isolering AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Falkviks Isolering AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Falkviks Isolering AB är ett av dem. Statusen för Falkviks Isolering AB är att Bolaget är aktivt.

Falkviks Isolering AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-07. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Falkviks Isolering AB ska trivas.

Falkviks Isolering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-16. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva isolerings- och byggverksamhet, förvaltning av fast egendom och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Falkviks Isolering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-16.

Idag är Falkviks Isolering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Falkviks Isolering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5121773.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Axelsson, Sven Anders.

De som är på något sätt har med Falkviks Isolering AB är Axelsson, Sven Anders som är född 1942 och har titeln VD, Axelsson, Sven Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Michael Andreas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Erik Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Johan Bengt Oscar som är född 1971 och har titeln Revisor, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Falkviks Isolering AB har 556624-9131 som sitt organisationsnummer.