Henrik Nilssons Minkfarm AB

Blekinge län

Information

Henrik Nilssons Minkfarm AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Henrik Nilssons Minkfarm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Johan Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maria Anne Sofhie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Henrik Nilssons Minkfarm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Henrik Nilssons Minkfarm AB på telefon 0456-54003.

Bolaget skall bedriva uppfödning av pälsdjur och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Henrik Nilssons Minkfarm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Henrik Nilssons Minkfarm AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Henrik Nilssons Minkfarm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-04-09 och Henrik Nilssons Minkfarm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Henrik Nilssons Minkfarm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Henrik Nilssons Minkfarm AB har 556624-8026 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.