Rederiaktiebolaget Mattsson

Blekinge län

Information

Rederiaktiebolaget Mattsson hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Rederiaktiebolaget Mattsson finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rederiaktiebolaget Mattsson tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rederiaktiebolaget Mattsson har haft sedan 2002-03-04. Rederiaktiebolaget Mattsson har funnits sedan och 2002-04-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rederiaktiebolaget Mattsson så kan ni göra det genom att skicka er post till Jungmansv. 6, 294 72, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rederiaktiebolaget Mattsson Privat, ej börsnoterat.

Rederiaktiebolaget Mattsson har idag 556622-8408 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rederiaktiebolaget Mattsson

Bolaget skall bedriva rederirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rederiaktiebolaget Mattsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Mats Anders som är född 1940 och har titeln VD, Mattsson, Mats Anders som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Anders Konrad som är född 1968 och har titeln Suppleant, Almqvist, Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .