Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB. Det finns flera bolag som liknar Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-10-17 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 2002-01-23 så har Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB varit registrerat och sedan 2002-10-17 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Listerv. 128, 294 71, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB så kan ni göra det på 0456-54480.

Bolaget skall bedriva allmän teknisk rådgivning. Egna designprodukter med totalansvar. Utbildning av projektets driftspersonal. Underhåll efter slutförande av projekt. Rådgivning i internationell marknadsföring, förmedling av affärskontakter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag al Rifai, Mohamad som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rifai, Rodica Danuta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisor, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Middle East Skan Engineering, Marketing & Consulting AB har 556622-8333 som sitt organisationsnummer.