MA Weld Tech AB

Blekinge län

Information

MA Weld Tech AB är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som MA Weld Tech AB finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MA Weld Tech AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-04-16.

MA Weld Tech AB som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2002-01-21. Men sedan 2002-04-16 så har MA Weld Tech AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Valjeallén 2, 294 77, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MA Weld Tech AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som MA Weld Tech AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MA Weld Tech AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva svetsmekanik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MA Weld Tech AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MA Weld Tech AB och det är följande personer, Andersson, John Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, John Arne som är född 1935 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MA Weld Tech AB är 556621-6932.