Proal i Blekinge AB

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Proal i Blekinge AB. Det finns flera verksamheter som liknar Proal i Blekinge AB i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Proal i Blekinge AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-04 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 2001-12-19 så har Proal i Blekinge AB varit registrerat och sedan 2002-02-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Proal i Blekinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Proal i Blekinge AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tredenborgsv. 20, 294 35, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Proal i Blekinge AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta mindre och medelstora företag samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olofsson, Bengt Åke Ingmar som är född 1948 och har titeln VD, Olofsson, Bengt Åke Ingmar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Sven-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Mathias Per-Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Inger Margaretha som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorHäggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Proal i Blekinge AB har 556620-5398 som sitt organisationsnummer.