Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB

Blekinge län

Information

556620-0647 är organisationsnummer för verksamheten Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB finns i.

Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB har varit registrerat sedan 2001-12-12 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Jakobssons v. 29, 295 35, Bromölla

Bolaget skall bedriva tillverkning av stål- och plåtkonstruk- tioner, mekanisk industri, konstruktion och utveckling av transportfixturer, handel med aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per-Erik & Alf Konsult-Invest AB och det är Gunnarsson, Per Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlström, Alf Göran Helge som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Jörgen Sven Alfred som är född 1943 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor